Suda51's nieuwe game 'heeft unieke online functies' | Gamer.nl

Suda51's nieuwe game 'heeft unieke online functies' | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De actiegame heeft nog geen naam, al heeft Suda wel de eerste artwork getoond. De game is sinds november vorig jaar in ontwikkeling en is een compleet nieuwe franchise. De art designer van No More Heroes, Yusuke Kazaki, werkt mee aan het spel.

"Het wordt natuurlijk een actiegame maar de gameplay gaat erg anders worden - het wordt uniek", legt Suda uit. "(Uitgever) GungHo Japan en Gra hopper werken er samen aan en er komt een online feature, want daar specialiseert (Gungho) zich in. Het wordt sociaal, maar dat woord wordt tegenwoordig vaak verkeerd geïnterpreteerd. Het is een online feature in een nieuwe stijl, dus ik kan geen voorbeeld uit het verleden geven." De game wordt ontwikkeld voor consoles, al weet Suda nog niet welke consoles dat precies zijn. Hij overweegt zowel consoles uit de huidige generatie als next-gen consoles.

GungHo heeft pas geleden Gra hopper opgekocht. Het bedrijf is vooral bekend om de succesvolle Japanse online game Puzzle & Dragons. Gra hopper's aankomende game, Killer is Dead, wordt deze zomer in Europa uitgegeven door Deep Silver.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou