Suda51 wil 'heel graag' een game voor de 3DS maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als ik er de kans voor zou krijgen, zou ik graag een game maken voor de 3DS", aldus Suda 51 in een interview met Official Nintendo Magazine. "Ik heb veel ideeën voor een game." Concrete voorbeelden van ideeën gaf Suda nog niet, maar hij gaf aan intere e te hebben in een game met Star Wars-elementen. "Ik zou wel een game willen maken waarmee de speler bijvoorbeeld een 'force training' kan uitvoeren, zoals in de film Star Wars Episode IV: A New Hope.

Suda werkt op dit moment samen met Shinji Mikami, de maker van de survival-horror game Resident Evil, aan een game voor uitgever Electronic Arts. Naast deze game en een mogelijke 3DS-game, overweegt Suda om een vervolg op No More Heroes 2 te ontwikkelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou