Suda51 huurt makers Harvest Moon en Little King's Story in | Gamer.nl

Suda51 huurt makers Harvest Moon en Little King's Story in | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook Yoshiro Kimura, de director van de Wii-game Little King's Story, komt bij de ontwikkelaar werken als creative director. "We hebben dit jaar nog geen enkele originele titel uitgebracht en dat spijt me", aldus Suda in het Japanse tijdschrift Famitsu. "Met de inlijving van Kimura en Wada wordt [Gra hopper Manufacture] een stabieler bedrijf en hopen we onze ontwikkeling, techniek en uitgeefpatroon te verbeteren."

Het is niet bekend waar de nieuwe werknemers aan gaan werken, maar Suda51 hint naar een game voor de hele familie. "We staan bekend als een studio die actiegames maakt, maar ik denk dat dit ons helpt om andere genres te ontdekken. Eén van mijn doelen is het maken van een game voor alle leeftijden en ik denk dat we daar nu een goede basis voor hebben."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou