Sucker Punch werkt niet aan Sly Cooper of InFamous

Sucker Punch werkt niet aan Sly Cooper of InFamous

Ontwikkelaar Sucker Punch heeft laten weten niet aan de Sly Cooper- of InFamous-franchises te werken.

Dat meldt de Sony-studio in een nieuwe blogpost waarin voornamelijk wordt gepraat over het sluiten van de servers van InFamous 2. "Met de focus op ons huidige project, hebben we geen plannen om terug te keren naar InFamous of Sly Cooper op dit moment. Ook werkt er geen andere studio aan projecten gerelateerd aan deze franchises."

Sucker Punch laat weten dat de personages in deze franchises erg speciaal voor hun zijn. "We zeggen dus nooit nooit, maar voor nu zijn er geen InFamous- of Sly Cooper-games in ontwikkeling."

Er gingen al geruime tijd geruchten dat Sucker Punch aan nieuwe games gerelateerd aan Sly Cooper en InFamous zou werken, dus met dit statement stelt de ontwikkelaar verwachtingen bij. Diverse vacatures die de afgelopen jaren online zijn verschenen wijzen ook op een vervolg op openwereldgame Ghost of Tsushima.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 klopt maar denk wel dat sucker punch op de hoogte is waar een andere studio mee bezig is vooral als het hun bedachte ip is. Maar sat ze aan ghost 2 werken meer dan duidelijk hun bestw game ooit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou