Stripboeken van Batman: Arkham City aangekondigd | Gamer.nl

Stripboeken van Batman: Arkham City aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De miniserie is geschreven door Paul Dini, die tevens verantwoordelijk is voor het schrijven van zowel Batman: Arkham Asylum als Batman Arkham City. Concept artist Carlos D'anda heeft samen met een aantal andere tekenaars de art voor zijn rekening genomen.

De eerste twee delen staan gepland voor een wereldwijde uitgave in mei 2011 in zowel digitale als geprinte vorm. Voorafgaand aan de uitgave van elk nieuw deel zal er bovendien een korte digitale strip uitgegeven worden om het verhaal van de miniserie nog verder uit te breiden. "De tu entijdse digitale strips bieden een unieke mogelijkheid voor de fans om verder te gaan dan de geprinte uitgaven", aldus Jim Lee, DC Comics co-uitgever. "De extra digitale uitgaven dienen als tu enbedrijf tu en de reguliere uitgaven en zullen niet noodzakelijk zijn om het verhaal van de miniserie te volgen. Fans kunnen de tu entijdse digitale strips later in geprinte vorm teruglezen in de Collector's Edition, die later uitgegeven zal worden."

Aan zowel de miniserie als de tu entijdse uitgaven zal een prijskaartje hangen. De Europese prijzen zijn vooralsnog niet bekend, maar Amerikanen zullen voor elke volledige uitgave 2,99 dollar neertellen en 99 dollarcent voor de tu entijdse digitale strips. Omgerekend komt dat neer op ongeveer 2,20 euro voor de miniserie en 70 eurocent voor de korte strips.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou