Street Fighter-pakjes nu beschikbaar in Fall Guys

Street Fighter-pakjes nu beschikbaar in Fall Guys

Sinds dit weekend zijn er drie pakjes gebaseerd op Street Fighter-personages beschikbaar in de in-game Fall Guys-winkel.

Het gaat om pakjes gebaseerd op Ryu, Cammy en Akuma. Mensen kunnen deze pakjes - gebaseerd op het uiterlijk van de personages uit Street Fighter 2 - kopen via de in-game winkel. Ze komen ook met unieke emotes en stemmen die gebaseerd zijn op de personages. 

In Fall Guys zijn regelmatig cross-overs met andere gamefranchises te vinden. Zo verschenen vorig jaar pakjes gebaseerd op games als Cuphead en Sonic the Hedgehog in de game. Op dit moment is het derde seizoen gaande, waarbij men een pakje gebaseerd op Spongebob Squarepants kan ontgrendelen. In december komen er ook andere pakjes gebaseerd op zijn vrienden beschikbaar.

Het derde seizoen, genaamd Sunken Secrets, draait zoals de naam al aangeeft helemaal om de diepe zee. Blijkbaar is er een nieuw wormgat ontstaan waardoor de personages uit de game in een eeuwenoude stad onder de zee belanden. Er zijn nieuwe courses beschikbaar, zoals Blastlantis, Hoop Chute en Kraken Slam. Ook is er een nieuwe seizoenspas beschikbaar met meer dan honderd tiers - naast een betaalde versie zijn er ook gratis tiers. 

Fall Guys kan gespeeld worden op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ok, speelt iemand dit?

0
test

@Shadow Ja hoor. Af en toe een potje, best lachen. Wij hebben hem nog niet zo lang op de xbox, voor ons is dit nog hartstikke hip ;-)

0

Geniet hier ook nog steeds wel van hoor. Heerlijk af en toe een potje ;)

0

Aanbevolen voor jou