Street fighter III: Third Strike krijgt remake | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De volledige titel van het nieuwe spel is Street Fighter III: Third Strike - Online Edition en wordt voorzien van onlinefunctionaliteiten. Hoewel nog niet bekend is gemaakt voor welke platformen de game uitkomt, zal het hier naar verwachting gaan om een downloadbare game voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Capcom gaf wel aan dat het recentelijk begonnen is met de ontwikkeling van Third Strike Online en dat het spel daarom nog wel even op zich laat wachten. Ook vroeg het bedrijf om feedback van fans zodat deze meegenomen kan worden in het ontwerpproces.

Meer Street Fighter

Street Fighter III: Third Strike - Online Edition was één van drie Street Fighter-games die afgelopen weekend tijdens de Comic-Con in San Diego werden aangekondigd. Zo werkt Capcom nu ook aan Street Fighter X Tekken en is Namco bezig met Tekken X Street Fighter


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou