Streamers kunnen gelicenseerde muziek in Cyberpunk 2077 uitzetten

Streamers kunnen gelicenseerde muziek in Cyberpunk 2077 uitzetten

Spelers van Cyberpunk 2077 kunnen de gelicenseerde muziek in de game uitzetten, zodat ze niet bestraft worden wanneer ze beelden streamen of op YouTube plaatsen.

Dat bleek uit de meest recente livestream van Night City Wire. Bekijk alle gameplaybeelden en video's die daaruit zijn gekomen hier.

Veel streamers en mensen die Let's Play's op internet plaatsen komen in de problemen door zogenaamde DMCA-strikes. Via YouTube en Twitch worden diverse bekende nummers uit games automatisch herkent, waardoor video's offline gehaald worden of zelfs complete accounts verbannen worden.

Cyberpunk 2077 bevat meer dan honderdvijftig nummers, maar volgens CD Projekt Red kan een klein gedeelte van deze nummers problemen veroorzaken op populaire streaming- en videoplatforms. Wanneer mensen vanaf hun console streamen, worden deze nummers automatisch niet afgespeeld. Dit kan wel naar gelieve aan en uit worden gezet. Ook op pc kan men dit zelf bepalen.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. In 2021 moet een next-gen update uitkomen. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat mij betreft is elke vorm van streaming door gamers en "influencers" alleen maar gratis reclame, je betaald voor de game, je betaald voor de licenties en platformen zoals youtube en twitch moeten gewoon bij het detecteren van een gelicenceerd nummer DIRECT alle donaties en reclame inkomsten blokkeren en stopzetten in plaats van te bannen of dmca strikes uit te voeren.

0

@ali3n8tor exact. Hoe meer verspreiding hoe meer inkomen.

0
test

https://m.youtube.com/watch?v=lKmhDFMuAkI

0

Aanbevolen voor jou