Stranger Things komt naar Rocket League voor Halloween

Stranger Things komt naar Rocket League voor Halloween

Stranger Things komt naar Rocket League in het opkomende Halloween-evenement Haunted Hallows, het evenement gaat van start op 14 oktober.

Rocket League ontwikkelaar Psyonix hebben via een blogpost en trailer bekendgemaakt dat het Halloween-evenement dit jaar draait rondom de populaire Netflix-serie Stranger Things. Rocket League is ook niet de eerste game die een Stranger Things-gerelateerd onderdeel krijgt, Dead by Daylight ging hun al voor.

“Deze Halloween leiden alle wegen naar Farmstead (The Upside Down). Deze angstaanjagende versie van de eens zo vrolijke Farmstead Arena wordt in de gaten gehouden door de gekmakende Mind Flayer, dus zorg goed voor je teamgenoten,” aldus Psyonix.

De Farmstead-arena wordt volledig omgetoverd naar de Upside Down, met een rode lucht, de afgetakelde boerderij en de Mind Flayer onheilspellend in de achtergrond. Ook zijn er aantal nieuwe items die vrijgespeeld kunnen worden, allemaal in het Stranger Things-thema. Hierbij kan gedacht worden aan nieuwe skins voor de auto’s, waarvan er al een aantal (wellicht zijn dit ze allemaal) te zien zijn in de trailer.

Bekijk hieronder de Haunted Hallows-trailer.

Watch on YouTube

Het Rocket League Haunted Hallows-evenement gaat op 14 oktober van start.

rocket league
rocket league
rocket league

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg leuk die cross-overs in games! De timing snap ik niet helemaal. Nou ja een beetje, het is natuurlijk vanwege Halloween. Maar seizoen 3 van ST is al een tijdje uit, daar ik toch geen buzz om omheen? Ps. Fortnite ging Dead by Daylight weer voor met een ST cross-over in de game.

0

Aanbevolen voor jou