Stonehenge aanwezig in Assassin’s Creed Valhalla

Stonehenge aanwezig in Assassin’s Creed Valhalla

Spelers kunnen Stonehenge bezoeken in Assassin’s Creed Valhalla. Dat heeft ontwikkelaar Ashraf Ismail bevestigt in een tweet.

Assassin’s Creed Valhalla werd vorige week aangekondigd door Ubisoft. Spelers kunnen eind dit jaar aan de slag in Scandinavië en Engeland in de Vikingen-tijd. Een fan op Twitter vroeg aan Ashraf Ismail, de creative director van de game, of spelers ook de toeristische attractie Stonehenge kunnen bezoeken in Valhalla. De ontwikkelaar gaf hierop het antwoord: “Oh, jazeker!”, met een lachend gifje eronder. De tweet is hieronder te bekijken.

Stonehenge is een megalithisch monument uit de jonge steentijd. Het monument staat in de buurt van de stad Amesbury in het zuiden van Engeland. Het lijkt er dus op dat spelers in Assassin’s Creed Valhalla verschillende gebieden in het oude Engeland kunnen bezoeken.

Assassin’s Creed Valhalla komt aan het einde van dit jaar uit op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia. Tijdens de Inside Xbox-presentatie donderdag worden er weer nieuwe beelden van de game onthuld.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben benieuwd hoe ze dat gaan uitbeelden. Er is nog veel onduidelijk over hoe het er toen uit zou hebben gezien. Misschien is het wel een bouwsel van de Isu?

0

Aanbevolen voor jou