Stemacteurs van Modern Warfare 2 bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Keith David (The Thing, Platoon), Barry Pepper (Saving Private Ryan), Glenn Morshower (Transformers 2),  Kevin McKidd (Grey's Anatomy, Rome) en Craig Fairbra (The Bank Job, Far Cry) stemmen zullen inspreken voor Modern Warfare 2.

Hoewel het personage van Craig Fairbra (Gaz) in Call of Duty: Modern Warfare aan zijn einde is gekomen, zal de acteur opnieuw zijn stem verlenen aan de opvolger. Voor welk personage hij dit zal doen is echter nog niet bekend.

Ervaren stemmen

Ook de overige stemacteurs hebben al ervaring met het inspreken van games. Zo sprak Keith David eerder al stemmen in voor Halo en Saints Row, Barry Pepper voor Prototype, Glenn Mor hower voor zijn personage van Agent Aaron Pierce uit de televisieserie 24 in 24: The Game, en Kevin McKidd voor GTA: Vice City.

Eerder werd al bekendgemaakt dat rapper 50 Cent zijn stem verleent voor het multiplayergedeelte van de game.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou