Stemacteur bevestigt Hitman 5 | Gamer.nl

Stemacteur bevestigt Hitman 5 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Details over de game mag hij echter niet geven, zo vertelt hij in een interview met The Gaming Liberty: “Ik moet mijzelf beroepen op het vijfde amendement: in mijn contract staat dat ik niets mag zeggen.” Bateson bevestigt echter wel dat de game in ontwikkeling is, maar vertraging heeft opgelopen. Volgens Bateson verdienen de fans een goed nieuw deel in de Hitman-serie. “Dat soort toewijding en waardering voor de serie moet beloond worden…met een nog betere game. Ik benijd IO Interactive niet voor de druk die zij moeten voelen om te presteren, maar presteren zullen ze zeker doen.

Over IO

Ontwikkelaar IO Interactive werd bekend als de ontwikkelaar van de Hitman-serie. Het laatste deel, Hitman: Blood Money, stamt uit 2006. Na die game ontwikkelde de studio Mini Ninjas en een tweetal Kane & Lynch-games. Het meest recente project van IO is Kane & Lynch 2: Dog Days. Deze shooter kwam uit in augustus en kreeg veel kritiek van de gamerecensenten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou