Steel Dawn-update voor Fallout 76 lanceert op 1 december

Steel Dawn-update voor Fallout 76 lanceert op 1 december

De gratis Steel Dawn-update voor Fallout 76 lanceert op 1 december.

Dat heeft Bethesda Game Studios aangekondigd. De update brengt de befaamde Brotherhood of Steel naar de game en voegt een eerste hoofdstuk van de questline van deze groepering toe aan het spel.

Daardoor komen er diverse nieuwe NPC's, nieuwe locaties, C.A.M.P. Shelters, wapens en bescherming naar het spel. In de game arriveert Paladin Leila Rahmani en haar troepen vanuit Californië om een nieuwe Appalachian-tak op te richten. Spelers kunnen met de factie samenwerken of ze tegenwerken.

Fallout 76 is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Steam en de Besthesda Launcher. Hieronder is een trailer van de aankomende uitbreiding te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben erg benieuwd hoe dit te spelen is op PS5. Zullen de laadtijden dan sneller zijn? Kan ik dan alsnog samenspelen met mensen op een PS4? Zo niet dan zal ik 1 december mijn PS4 weer opstarten want naar deze DLC kijk ik meer uit dan naar de NPC DLC

0
test

Hoor wisselende verhalen over deze game. Wat vinden we hier bij Gamer nou van 76?

0
test

@Jurry1984 Mijn mening is dat het eigenlijk een verbeterde MMO versie van Fallout 4 is. Maar misschien kun je beter op Steam kijken en daar zelf reviews lezen en zien hoeveel uur die reviewer echt heeft gespeeld. Af en toe hebben ze ook een gratis proefperiode waar je een weekend lang gratis kunt spelen.

0

Aanbevolen voor jou