Steam Summer Sale Dag #6 | Gamer.nl

Steam Summer Sale Dag #6 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De negen aanbiedingen van de zesde dag zijn als volgt:

Age of Wonders III - actuele prijs € 19,99 - lees hier onze review

Brothers: A Tale of Two Sons - actuele prijs € 2,99 - lees hier onze review

Fallout: New Vegas Ultimate Edition - actuele prijs € 6,79 - lees hier onze review

Murdered: Soul Suspect - actuele prijs € 26,79 - lees hier onze review

Call of Duty: Ghosts - actuele prijs € 29,99 

Metro: Last Light - actuele prijs € 6,79 - lees hier onze review

Blackguards - actuele prijs € 13,59 

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist  - actuele prijs € 7,49 - lees hier onze review

Torchlight II - actuele prijs € 4,74 - lees hier onze review

Naast de dagelijkse aanbiedingen zijn er ook iedere acht uur nieuwe flitskortingen. Dit zijn spellen waar de community op mag stemmen. De winnaars krijgen tijdelijk een nog hogere korting dan gebruikelijk tijdens de Steam Sale.

GOG Summer Sales

Bij concurrent GOG.com zijn we inmiddels al aanbeland bij dag twaalf van hun Summer Sale, met vandaag de eerste vijf delen van de Heroes of Might & Magic-reeks en alle acht delen van de spin-off Heroes Chronicles voor $17,44. De tweede aanbieding draait om titels van Bullfrog, met onder andere Dungeon Keeper, Theme Park, Populous en Syndicate Wars. De bundel kost $9,79 en bevat in totaal elf spellen. Als bonus zijn er ieder uur van de dag nieuwe aanbiedingen die van extra korte duur zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou