'Steam op Mac grootste gebeurtenis ooit voor de service' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Er zijn flink wat mensen bezig met de lancering, van mensen die bezig zijn met de gebruikersinterface tot grafische vormgevers die Source en de games overzetten. Het is een grote onderneming", aldus John Cook die de ontwikkeling van Steam overziet.

"We hebben met alle duizend uitgevers en ontwikkelaars discu ies over hun games naar Steam krijgen en we hopen dat veel, zoniet alle uitgevers hun games ook naar de Mac brengen. Valve's games zijn sowieso al vanaf de lancering verkrijgbaar. Prijzen en specifieke data moeten nog worden aangekondigd", aldus Cook.

Vanaf volgende maand is Steam op de Mac beschikbaar, samen met enkele populaire games van Valve, zoals Portal en Counter-Strike.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou