Steam heeft meer dan dertig miljoen gebruikers | Gamer.nl

Steam heeft meer dan dertig miljoen gebruikers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verder meldt het bedrijf dat het de verkopen op Steam afgelopen jaar met meer dan tweehonderd procent toenamen. Ruim zes miljoen unieke gebruikers loggen gemiddeld op een dag in op het programma, waarvan er ooit drie miljoen tegelijkertijd actief waren.

"Dit jaar stond in het teken van een grote vooruitgang voor Steam, met onder meer de introductie van Steam voor Mac, de Steam Wallet en het ondersteunen van een in-game economie. We zijn ervan overtuigd dat de groei in aantal geregistreerde gebruikers, verkopen en aantal actieve spelers volledig aan deze ontwikkelingen toe te schrijven zijn en we zijn van plan om het platform nog verder uit te breiden", aldus Gabe Newell van Valve. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou