Steam Game Festival verandert van naam

Steam Game Festival verandert van naam

Het Steam Game Festival is van naam veranderd - het heet nu Steam Next Fest.

Dat valt te zien op de officiële pagina van het virtuele festival. De Nederlandse versie van de pagina noemt het festival nu 'Next Festival van Steam'.

Valve meldt de reden achter de naamsverandering: "We hebben het Steam Game Festival anders genoemd om duidelijker onze focus te communiceren: Steam Next Fest is een meerdaagse viering van aankomende games. Verken en speel honderden demo's, kijk naar livestreams van ontwikkelaars en chat met ze over hun games in de maak die binnenkort naar Steam komen."

Steam Game Festival werd in december 2019 voor het eerst gehouden in de week van The Game Awards. Er waren toen twaalf demo's van games beschikbaar. In de meest recente editie - die afgelopen februari werd gehouden - ging het om meer dan vijfhonderd demo's.

De eerstvolgende editie van Steam Next Fest is in de week van E3, van 16 tot en met 22 juni.

Steam
Steam

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja tof, erg leuk initiatief. Dankzij het laatste event heb ik games als Dorfromantik, Loop Hero, Minute of Islands, Slipways en Whisker Squadron ontdekt. Zou leuk zijn als gamer.nl hier ook iets mee zou doen, net zoals andere grote internationale gamenieuwssites.

0

Aanbevolen voor jou