'Stardew Valley wordt in vrijwel elk aspect uitgebreid en verbeterd'

'Stardew Valley wordt in vrijwel elk aspect uitgebreid en verbeterd'

Stardew Valley krijgt later deze maand een grote content-update.

Eric Barone, maker van Stardew Valley, heeft aangegeven dat hij de game later deze maand gaat voorzien van een grote update. Volgens ontwikkelaar ConcernedApe bevat het spel nog een aantal zwakke punten en gaten die moeten worden opgelost door een update. Dit is echter niet alles; de update moet ook een hele hoop content aan de game toevoegen. Wat de ontwikkelaar allemaal precies gaat toevoegen, wil hij nog niet vertellen.

"Ik wil het nog niet verklappen, jullie zullen toch echt geduld moeten hebben. Dan kunnen jullie het met jullie eigen ogen zien", zegt Barone in zijn blog.

De creatieveling geeft echter wel een aantal voorbeelden, zo is Wild Bait voortaan in staat om dubbel zoveel vis aan te trekken en krijgt elke echtgenote veertien hartjes na het trouwen. Barone benadrukt dat de game nog uitgebreider wordt en dat veel levenswegen verder onderzocht kunnen worden.

"Vrijwel alle aspecten van de game zijn verder uitgebreid en in veel manieren verbeterd", aldus Barone.

De ontwikkelaar verklapt in zijn blog ook alvast dat spelers na de update screenshots van hun complete boerderij kunnen maken.

Stardew Valley

De grote Stardew Valley-update is vanaf 26 november te downloaden voor pc en verschijnt op een later tijdstip voor PlayStation 4 , Xbox One, Switch en mobiele apparaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is dus iets wat veel van de grote bedrijven missen, PASSIE. Grote liefde voor wat je hebt gemaakt en het ook steeds beter willen maken.

0
test

@darkmanwls Denk dat ook passie niet ontbreekt bij de grote bedrijven, probleem ligt vaak aan het management dat alleen geld wilt zien en niet bij bijvoorbeeld de programmers en designers.

0
test

@MelvinChowder Die passie is er wellicht wel bij individuele programmeurs ja. Maar dat wordt hard de kop ingedrukt door de uitgeverij die erboven zit. En als dat maar vaak genoeg gebeurd ben je ook als programmeur je passie wel een keer kwijt.

0
test

Tof dat het nog zo goed onderteund wordt.heb het spel een jaar geleden voor de switch gekicht. Bleek echter niet echt mijn game te zijn dus ben er met een paar uur mee gestopt.

0

Aanbevolen voor jou