Stardew Valley is meer dan tien miljoen keer verkocht

Stardew Valley is meer dan tien miljoen keer verkocht

Stardew Valley is sinds release wereldwijd al meer dan tien miljoen keer verkocht.

Dat valt op het persgedeelte van de website van ontwikkelaar ConcernedApe te lezen. De studio heeft zijn verkoopcijfers niet groots aangekondigd, maar het nieuws stilletjes in de informatiepagina verwerkt.

Stardew Valley werd in 2016 gelanceerd op pc door Eric 'ConcernedApe' Barone. De game kwam daarna ook naar diverse andere systemen, waaronder Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Sindsdien zijn er ook diverse grote updates voor de game uitgebracht die veel meer opties aan het spel toevoegen.

Stardew Valley heeft veel weg van de oude Harvest Moon-games: ook hier onderhouden spelers een eigen boerderij en verbouwen ze gewassen. De pixelart-graphics zijn echter uniek. Daarbij barst het nabijgelegen dorpje ook van de interessante personages waar spelers kennis mee kunnen maken.

Eind vorig jaar werd door Elon Musk aangekondigd dat Stardew Valley ook speelbaar wordt in Tesla-wagens.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tsja, kan melden dat ik hier toch een klein aandeel in heb want ik heb de game voor de PS4 gekocht en vervolgens voor de PS Vita (waar die helaas een heel nare bug heeft) tot uiteindelijk de Switch versie. Het is een supertoffe game waar de liefde van af springt.

0

Aanbevolen voor jou