StarCraft II matchmaking verbeterd middels patch 1.2.1 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de nieuwe patch wordt het systeem waarmee de teams voor twee-tegen-twee-, drie-tegen-drie- en vier-tegen-vier-wedstrijden beter ingedeeld. Vooral van tevoren gemaakte teams die een tegenstander zoeken zullen nu sneller een team van gelijk niveau toegekend krijgen.

Tevens heeft de patch verholpen dat spelers zomaar de verbinding verloren. Ook de Map Editor heeft enige verbeteringen gekregen. Zo wordt nu de juiste hoogte toegekend aan eenheden die gekopieerd en geplakt zijn, worden eenheden nu nauwkeuriger gesorteerd en zal de scrollbalk niet gereset worden wanneer spelers tu en objecten wi elen. De hele lijst van veranderingen is hier te vinden.

StarCraft II

StarCraft II is een real-time strategiegame ontwikkeld door Blizzard en is het langverwachte vervolg op StarCraft. De speler heeft de mogelijkheid om de rol van drie geheel verschillende ra en over te nemen: de Terran, Zerg of Proto . De game is sinds 27 juli 2010 verkrijgbaar en is ondertu en ongeveer 4,5 miljoen keer verkocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou