StarCraft 2 krijgt nieuwe interface | Gamer.nl

StarCraft 2 krijgt nieuwe interface | Gamer.nl

De user interface van StarCraft 2 krijgt een update middels een patch. Dit ter voorbereiding op de release van StarCraft 2: Legacy of the Void. Ontwikkelaar Blizzard Entertainment toont de verbeteringen in een video.

Iedereen die StarCraft 2 speelt krijgt de update. Blizzard wil een socialere game-ervaring bieden en heeft dit vertaald naar een chatscherm in de hoek van het scherm. Spelers kunnen zich richten op de algemene chat, of in een uitklapmenu kiezen voor een privéchat.

De chat heeft daarnaast ruimte voor 200 mensen. Spelers krijgen ook meldingen van nieuwe berichten zodat zij deze kunnen teruglezen wanneer zij daar tijd voor hebben.

Menu en animaties
Andere aanpa ingen zijn het verplaatsen van het menu: dit is nu linksboven in de hoek te vinden. Ook zijn 3D-animaties aan elk scherm toegevoegd. Alle details van de nieuwe UI zijn te vinden op de site van Blizzard.

StarCraft 2: Legacy of the Void is een lo taande game, maar vervolgt het verhaal van de eerdere delen StarCraft 2: Wings of Liberty en Heart of the Swarm. Legacy of the Void komt op 10 november uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou