Star Wars: The Old Republic eventueel uitgesteld naar 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gibeau vertelt dat het bedrijf geen duidelijke releasedatum kan aangeven vanwege twee redenen. De eerste reden is dat EA concurrenten niet de mogelijkheid wil bieden te anticiperen wanneer het spel precies uitkomt. De tweede reden is dat de uitgever nog meer feedback wil krijgen uit zijn bèta om uiteindelijk een zo gepolijst mogelijk spel te kunnen leveren.

Ook chief financial officer Eric Brown vertelde onlangs dat EA "verwacht het spel uit te brengen in het derde of vierde kwartaal van dit jaar, maar is er een kleine groep die de mogelijkheid ziet dat het pas in januari wordt uitgebracht". Website Joystiq meldt bovendien dat EA's CEO John Riccitiello tegen investeerders heeft gezegd dat de mogelijkheid bestaat dat het spel niet meer in dit fiscale jaar, dat nog tot en maart 2012 loopt, zal uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou