Star Wars Squadrons ontvangt volgende week een nieuwe map

Star Wars Squadrons ontvangt volgende week een nieuwe map

Motive Studios brengt op 25 november een update voor Star Wars Squadrons uit, met daarin onder andere een nieuwe map.

Update 3.0 bevat de map Fostar Haven. Deze zat al in de singleplayer maar wordt via de update ook aan de multiplayer toegevoegd. De map wordt specifiek in Fleet Battles en Dogfight speelbaar. Daarbij is de map aangepast om hem van vergelijkbare grootte als de andere multiplayermaps te maken.

Er worden via de update ook nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Fighters en Bombers kunnen straks de Boost Extension Kit gebruiken, waarmee de ruimtevoertuigen een flinke boost krijgen. Interceptors en Fighters ontvangen Ion Rockets om aan te vallen, Bombers en Fighters krijgen Prototype Piercing Torpedoes en de U-Wing en TIE Reapers kunnen de verdediging inzetten met Anti-Material Rocket Turrets. De update tot slot moet ook de balans verbeteren.

In december verschijnt overigens al update 4.0 voor Star Wars Squadrons. Deze voegt twee nieuwe Starfighters toe: de B-Wing Starfighter voor de New Republic en de TIE/d Defender voor de Empire. Die update maakt het ook mogelijk om custom wedstrijden te maken. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Star Wars Squadrons is een pilotengame waarin spelers in de cockpit van een Starfighter stappen en streven om de beste piloot van de Melkweg te worden. De game is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Star Wars Squadrons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Na lange tijd een game met zoveel “bang for your buck” gespeeld. Spel is echt een aanrader voor fans van de serie en/of als je beschikking hebt tot een VR headset. De ervaring om te vliegen zo is onbeschrijfbaar.

0
test

@NrFive mee eens, je bent letterlijk om je heen aan het kijken in de cockpit of je nog vijanden ziet. moet ook wel want bv de neus van een x-wing blocked je view nogal.

0
test

Toch wel DLC dus. Ik dacht dat ze dit niet gingen doen. Gratis content is altijd goed 👍🏻

0

@xeros in een kapitalistisch systeem waar wij in leven, hoe kom je er bij te denken dat het gratis dlc is? 😅 Jij denkt dat er een ploegje dure progammeurs nog even vijf a zes weken heeft gewerkt aan deze game zonder loon of kosten die ze terug willen verdienen... niks is gratis gast hoe dan ook alles is een verdien model of eromheen gebouwd. Gratis dlc..... LoL

0

Aanbevolen voor jou