Star Wars: Squadrons heeft geen microtransacties

Star Wars: Squadrons heeft geen microtransacties

EA's multiplayergame Star Wars: Squadrons krijgt geen microtransacties. Dat zegt creative director Ian Frazier in een interview met href="https://www.gameinformer.com/2020/06/18/star-wars-squadrons-wont-have-microtranactions-and-isnt-a-living-game">Game Informer</a>.

"Wij denken daar heel oldskool over", zegt Frazier. "We willen gul zijn tegenover spelers en we willen dat het als een complete ervaring voelt. 'Je hebt ons je geld gegeven, hier is een game waar je van zult houden. Bedankt.' Dat is alles." Mitch Dyer, een van de schrijvers van de game, bevestigt dit via Twitter.

Volgens Frazier wordt Squadrons bovendien geen live service-game, die constant verandert en evolueert. "We bouwen het niet rond een live service-strategie. We bouwen een game die op zichzelf compleet en fantastisch is. Dat betekent niet dat we nooit iets zullen toevoegen, dat zouden we kunnen doen, maar we presenteren het niet als een live service."

Star Wars: Squadrons werd afgelopen week onthuld tijdens de stream van EA Play. Het is een pilotengame waarin spelers in de cockpit van een starfighter stappen en streven om de beste piloot van de melkweg te worden. De game bevat verschillende multiplayermodi, waaronder Fleet Battles met vijf tegen vijf-gevechten. Er is ook een singleplayer-campagne, die zich afspeelt na The Return of the Jedi.

Star Wars: Squadrons komt op 2 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game ondersteunt daarnaast virtual reality op PS4 en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik screenshot die tweet even voor later :P

0
test

Goed nieuws! ik vind dat EA wel echt zn best doet om te verbeteren. Kijk opzich wel uit naar Squadrons.

0

Aanbevolen voor jou