Star Wars Jedi verschijnt deze zomer op PS5 en Xbox Series X en S

Star Wars Jedi verschijnt deze zomer op PS5 en Xbox Series X en S

Star Wars Jedi: Fallen Order moet ergens deze zomer op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen.

De next-gen versie moet "een aantal technische verbeteringen" doorvoeren. Mensen die de PS4- of Xbox One-versie hebben kunnen een gratis upgrade downloaden op PS5 of Xbox Series. Meer details over de next-gen versie moeten binnenkort bekendgemaakt worden, zo valt te lezen op de Star Wars-site.

Begin dit jaar gaf Electronic al een optimalisatie-update voor de game uit, zodat Star Wars Jedi beter draait op PS5 en Xbox Series. Deze moet niet verward worden met de aankomende next-gen versie van de game.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een singleplayer actie-adventure ontwikkeld door Respawn Entertainment. De game speelt zich af na Episode 3: Revenge of the Sith. Gamers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt Cal zowel nieuwe werelden als iconische planeten uit Star Wars-verhalen.

star wars jedi fallen order

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begin de indruk te krijgen dat ik met heel veel PS4 spellen beter had kunnen wachten met ze te spelen voor de beste ervaring. (met veel had ik al gewacht tot ik mn Pro had) Voel een mix van belazerd, FOMO....en i dont care anymore.

0
test

@kr1z dit was met ps3 en 360 ook zo toen de next gen consoles uitkwam. toen kwamen er allemaal remasters uit waar je weer eens 60 euro voor moest betalen, nu doen ze vaak niet altijd een gratis update.

0
test

@hulstpower zo ken je t ook zien ja. Maar er zitten na delen aan dat de console ervaring steeds meer op pc ervaring begint te lijken. Ik had liever eerst veel echt next gen games op de ps5 gezien, en dan veel later pas remasters van populaire ps4 games. ipv van PS4 Pro MKII.

0
test

@kr1z dan kan je beter met alles wachten op de PS6 want die gaat nog beter zijn (als die er nog zou komen). Op die manier kan je niks meer spelen want misschien komt er ooit nog wel eens een keertje in de verre toekomst op een ander toestel een nieuwe versie uit. So?

0
test

@Mr.Happy op pc ben ik dat gewend ja, maar op consoles voelde dat toch anders imho. Dan was de game op 1 manier te beleven/definieren. (xbox en ps verschilde op zich nie echt) en dan latewr missch n x een remaster ooit. Ik vond dat wel wat hebben. (en dat je aan de andere kant pc hebt die je kan blijven upgraden/tweaken voor t beste reslutaat mogelijk.

0

@kr1z Als je Star Wars op de ps4 of Xbox one heb gespeeld is dat prima. Denk meer dat het extra service is voor mensen die instappen met ps5 of Xbox x. Ik vind dat 120 FPS en 4K allemaal wel leuk, maar of ik nou gelijk zoveel meer plezier uit een game haal valt ook wel mee. Ik zie het bijvoorbeeld aan the returnal dat een totaal nieuwe ervaringen toch veel toffer is dan al deze opgewarmde hoofdgerechten.

0

Aanbevolen voor jou