Star Wars Jedi: Fallen Order is de snelst verkochte Star Wars-game op pc

Star Wars Jedi: Fallen Order is de snelst verkochte Star Wars-game op pc

Star Wars Jedi: Fallen Order is de snelst verkochte Star Wars-game van EA op pc ooit.

Dat heeft uitgever Electronic Arts laten weten middels een persbericht. Het bedrijf baseert dit op de eerste twee weken sinds dat de game te koop is. Specifieke verkoopcijfers zijn niet gegeven.

Daarnaast laat het bedrijf weten dat het de snelst verkochte lancering van een digitale Star Wars-game ooit is. Met fysieke exemplaren meegerekend is het dus waarschijnlijk dat een andere Star Wars-game sneller verkocht op lancering - al laat EA niet weten welke game dat is.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een singleplayer actie-adventure ontwikkeld door Respawn Entertainment. De game speelt zich af na Episode 3: Revenge of the Sith. Gamers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt Cal zowel nieuwe werelden als iconische planeten uit Star Wars-verhalen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat bedoelen ze met snelst verkopend? X aantal kopers per minuut ofzo? Ik denk dat het andere SW spel SW The Old Republic is.

0
test

@HunterSeeker Ze bedoelen de verkoop van het spel in de eerste week. En Old Republic denk ik niet hoor, zal wel één van de Battlefronts zijn.

0
test

@Wiepie Kleine correctie, eerste twee weken! Verder idd precies dat.

0
test

En ik doe hier nu al de voorspelling dat EA, zelfs nu ze zien dat een game de tijd geven om fatsoenlijk afgewerkt te worden de verkoop bevordert EN het tegelijkertijd bewijst dat singleplayer games gewoon prima kunnen verkopen, bij de volgende StarWars game opnieuw de fout zal ingaan met obscure praktijken. EA heeft eerder op een punt gestaan dat ze zowaar weer wat respect kregen van de community, en dat respect hebben ze binnen no time verspeeld toen hebzucht weer overnam. Dit zal niet anders zijn.

0
test

@TheChief Precies, Ze zitten bij EA gewoon te denken "ok, ze haten ons nu niet meer zo erg, we kunnen nu wel weer wat proberen"

0
test

@darkmanwls Exactomundo! Ik zie de radertjes in de hoofden van menig EA CEO al weer draaien over hoe ze dit financieel kunnen uitbuiten.

0

Aanbevolen voor jou