Star Wars Jedi: Fallen Order-fan maakt lightsaber-controller

Star Wars Jedi: Fallen Order-fan maakt lightsaber-controller

Reddit-gebruiker en YouTuber href="https://www.youtube.com/channel/UCEjFI-PTHMErJkOT7LxMZIA" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Rudeism </b></a>deelt op <a href="https://www.reddit.com/r/gaming/comments/dy3ppr/i_built_a_custom_controller_for_jedi_fallen_order/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Reddit </b></a>een video waarin te zien is hoe hij Star Wars Jedi: Fallen Order speelt met een zelfgemaakt lichtzwaard.

Op dit moment is er nog geen video op zijn YouTube, maar als er gekeken wordt naar zijn eerdere content gaat die er zeker komen. Voor nu moeten we het doen met de video die op Reddit gedeeld is. Met zijn linkerhand bestuurt hij Cal en met zijn rechterhand houdt hij zijn eigen lichtzwaard vast. Wanneer hij hem activeert, met dezelfde beweging als ingame, dan activeert Cal zijn lichtzwaard ook.

De Storm Troopers lijken geen schijn van kans te hebben tegen dit zelfgemaakte lichtzwaard. Op zijn linkerhand draagt Rudeism een handschoen met een hoop bedrading, hiermee bestuurt hij Cal in het spel. Rudeism staat bekend om dit soort experimenten; eerder heeft hij een solomatch in Apex Legends gewonnen met

Watch on YouTube

.

Het lichtzwaard heeft een aantal LED-lichtjes die aangaan wanneer het zwaard geactiveerd wordt, in het zwaard zelf is een systeem geïmplementeerd die de bewegingen van de speler volgt en vertaalt naar bewegingen ingame. Het lichtzwaard heeft ook verschillende knoppen voor springen, richten en d-pad commando’s. De handschoen wordt gebruikt om rond te bewegen en voor de Force-commando’s.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

He gamer.nl, csgo heeft na 2 jaar weer een nieuwe operatie......

0
test

Of het feit dat Woven is uitgekomen van de nederlandse ontwikkelaar Alterego Games.

0
test

@SkyScourge haha serieus.

0

Aanbevolen voor jou