Star Wars: Battlefront Online ontwikkeling gestopt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toen de game niet meer afgemaakt kon worden voor een release in 2010 heeft uitgever Lucasarts besloten de game tijdelijk stop te zetten. Lucasarts heeft een groot aantal Star Wars-spellen gepland voor 2011 en wil hier Battlefront Online niet aan toevoegen. De ontwikkelstudio Slant Six, bekend van de SOCOM-reeks, heeft naar aanleiding hiervan tijdelijk mensen moeten laten gaan, simpelweg omdat er geen werk voor hun beschikbaar is.

In Star Wars: Battlefront Online kunnen spelers zich aansluiten bij verschillende facties, waaronder de Rebels, de Imperialists, de Republicans en de Separatists, die het tegen elkaar opnemen in grote slagvelden. Er zijn in het spel ook voertuigen te besturen zoals een X-wing of een AT-AT walker. Wanneer (en of) de ontwikkeling op een later moment weer wordt opgestart, is onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou