Star Wars: Battlefront krijgt gratis content en details over dlc | Gamer.nl

Star Wars: Battlefront krijgt gratis content en details over dlc | Gamer.nl

Electronic Arts en Dice hebben informatie gedeeld over de toekomst van Star Wars: Battlefront. Spelers krijgen vanaf vandaag toegang tot een nieuwe map, privé wedstrijden en meer. De plannen voor dlc-content worden ook nader toegelicht.

Vanaf vandaag kunnen spelers de Tatooine-map uit de Survival-modus ook spelen in andere multiplayer-modi. Hiernaast krijgen de helden Luke Skywalker en Han Solo speciale kleding wanneer er op de ijsplaneet Hoth wordt gespeeld. Ook worden privé wedstrijden, dagelijkse uitdagingen en community events toegevoegd. Tegelijkertijd met de update wordt de balans van meerdere wapens en modi aangepast. De volledige lijst met aanpa ingen is te vinden op de officiële forums.

De plannen voor houders van de Season Pa zijn ook gedeeld. In maart verschijnt de eerste betaalde content en laat spelers strijden in het paleis van Jabba the Hutt. In de zomer wordt content vrijgegeven omtrent de Cloud City of Bespin, de zwevende stad uit The Empire Strikes Back. De iconische Death Star is de locatie voor de derde dlc-content en verschijnt in de herfst van 2016. De vierde uitbreiding komt begin 2017 uit, meer informatie wordt hierover gedeeld in de komende maanden.

Star Wars: Battlefront is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De Season Pa kan worden aangeschaft voor 49,99 euro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou