'Star Wars: Battlefront krijgt campaign, multiplayer en veel dlc' | Gamer.nl

'Star Wars: Battlefront krijgt campaign, multiplayer en veel dlc' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De campaign zou een langere speelduur krijgen dan de gemiddelde first person shooter. Het grootste deel van het verhaal zal zich afspelen gedurende de originele trilogie, maar bevat ook gebeurteni en uit de prequel-trilogie, inclusief het openingsgevecht uit Revenge of the Sith. Het laatste deel van de campaign dient volgens de geruchten als prequel op de film aankomende film The Force Awakens. Spelers kunnen spelen met personages uit Old Republic, Rebellion, Republic, Separatists en The Empire.

Multiplayer

De multiplayer zou maps voor 64 personen gaan ondersteunen, net zoals in de Battlefield-games. Sommige gamemodi in de multiplayer krijgen gevechten gevechten die zich zowel in het lucht als op het land afspelen. Daarnaast wordt ook een hero-systeem verwacht, welke een soort killstreak-beloning lijkt te zijn. Spelers kunnen na een bepaald aantal behaalde punten als hero-personage spelen.

Dlc

De game krijgt een 'agre ief' dlc-plan. Deze bevat vijf content-pakketten waarvan twee of drie gebaseerd zijn op The Force Awakens. De verschillende dlc bevatten op zijn minst drie maps en meerdere speelbare personages. Het is niet bekend in hoeverre deze geruchten op waarheid berust zijn. Star Wars: Battlefront wordt eind 2015 verwacht. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou