Star Wars Battlefront 2 gratis via PlayStation Plus in juni

Star Wars Battlefront 2 gratis via PlayStation Plus in juni

Star Wars Battlefront 2 is één van de PlayStation Plus-games in juni.

Het spel is vanaf 2 juni gratis binnen te halen op PlayStation 4 voor alle PlayStation Plus-abonnees. Eerder deze week onthulde Sony al de andere gratis PS Plus-game, namelijk Call of Duty: WW2. Die is nu al gratis te downloaden.

De shooter rondom de Star Wars-franchise werd ontwikkeld door Battlefield-studio Dice. De game richt zich op de multiplayer - al is er ook een singleplayercampagne - en bevat allerlei bekende locaties en personages uit de filmfranchise.

Eerder gingen er nog geruchten dat Marvel's Spider-Man een gratis PlayStation Plus-game zou zijn in juni, maar dit blijkt dus niet te kloppen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@niqomipa hoe bedoel je ermee kappen? vorige maand was toch Uncharted 4 en Dirt 2.0? En de maand daarvoor shadow of the colossus en sonic. Zijn niet van hetzelfde genre toch of begrijp ik je verkeerd?

0
test

Ahhh wat jammer.. Had echt op Spiderman gehoopt..!

0
test

@Flipski Jammer? Heb je gezien wat wij op de xbox krijgen deze maand.. het is om te janken. Jullie mogen in jullie handjes wrijven met deze games. Hopelijk wordt er iemand wakker bij Xbox, want dit is juist de tijd om te shinen. Puntje voor PS.

0
test

@kleinekoosjer Zo gaat het heen en weer, Cities: Skylines en Farming Simulator doen nog steeds zeer hoor :)

0

Aanbevolen voor jou