Star Trek Online krijgt geen vervolg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Craig Zinkievich, producer bij Cryptic, is de reden hiervoor dat de ontwikkelstudio liever de huidige game van updates blijft voorzien. "Ik betwijfel of het nog wel zin heeft om een vervolg te maken op de MMO markt", aldus Zinkievich. Het mooie aan Star Trek Online is volgens hem dat het verhaal nooit echt een einde krijgt waardoor de game kan blijven groeien. "Behalve een update uitbrengen van onze engine, zie ik ons nog geen vervolg ontwikkelen".

Star Trek Online

Star Trek Online is een MMO die zich afspeelt in het Star Trek Universum, zo'n dertig jaar na de gebeurteni en uit de film Star Trek: Nemesis. In de game sluiten spelers zich aan bij The Federation of bij de Klingon Defense Forces, waarna het heelal ontdekt moet worden en oorlog voeren centraal staat. Star Trek Online kwam in februari exclusief uit op PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou