Star Fox- en F-Zero-ontwerper werkt mee aan een nieuwe game

Star Fox- en F-Zero-ontwerper werkt mee aan een nieuwe game

Takaya Imamura, een ontwerper van personages en voertuigen uit games als F-Zero en Star Fox, werkt mee aan een nieuwe game gebaseerd op zijn pas uitgekomen manga.

Imamura vertrok vorig jaar bij Nintendo nadat hij dertig jaar werkzaam was bij het bedrijf. Hij gaf afgelopen week zin eigen manga uit genaamd Omega 6. Het boek is op moment van schrijven alleen in het Frans te koop.

Samen met de Japanse studio Happy Meal werkt hij nu aan een game gebaseerd op die manga, genaamd Omega 6 The Video Game. Het moet een text-adventure worden en ergens in 2023 op Nintendo Switch uitkomt. Overigens moet de game ook Engelse tekstopties krijgen.

De Omega 6-manga draait om Thunder en Kaira, premiejagers die door de ruimte reizen en op zoek zijn naar een planeet die als nieuwe thuishaven voor de mensheid kan functioneren.

Imamura heeft in het verleden onder andere de Nintendo-personages Fox McCloud, Falco Lombardi, Captain Falcon en Tingle ontworpen. Hij zou zijn ontwerpen vaak op collega's baseren. Zo is Fox gebaseerd op Shigeru Miyamoto en zou Tingle lijken op componist Koji Kondo. De laatste game waar hij aan meewerkte was het in 2016 verschenen Star Fox Zero.

Omega 6
Omega 6

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hou op met die onzin en maak een nieuwe fzero game man. 1 van de beste franchise in mijn ogen.

0
test

@turkieturkiei Hoezo onzin. Deze man heeft een eigen manga uit mogen brengen. Is daar trots op en wil nu daarom ook een game daarop maken. Dat lijkt me geen onzin. Hij werkt niet meer bij Nintendo dus waarom zou hij dan moeten maken wat die in hun bezig hebben. Ik kan me indenken dat deze man erg trots is op zichzelf en zijn team dat ze dit kunnen doen en de vrijheid hebben Maar ja blijkbaar omdat het niet aansluit bij jou is het dus onzin. Sorry maar dat klinkt wel beetje respectloos. En ja ik vind het ook jammer dat Fzero en Starfox so weinig liefde krijgt. Maar daar kan deze kerel toch niks aan doen met zijn manga/game.

0

@watashi wa maurice desu. Oo sorry hoor wist niet dat je je zo aangesproken voelde:). Mensen zitten al jaren op een fzero game te wachten. Ik snap nintendo niet

0
test

@turkieturkiei Mee eens Nintendo doet daar al jaren niks meer mee

0
test

Zo te zien aan de artstyle zou ie zo ooit weer een F-Zero of Starfox game kunnen maken die zich in die wereld afspeeld. ;)

0

Aanbevolen voor jou