Standaard editie The Witcher 3 bevat goodies | Gamer.nl

Standaard editie The Witcher 3 bevat goodies | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Eerst werd er vanuit gegaan dat het om een pre-order bonus ging, maar ontwikkelaar CD Projekt Red liet weten dat de inhoud toch echt van de standaard editie van de game is. Naast het spel zelf bevat de game stickers, een map van de gamewereld, de soundtrack, een compendium met info over The Witcher en een handleiding. 

Vanavond om 20:00 begint er een livestream van de CD Projekt RED & GOG.com Summer Conference waarin onder meer nieuwe beelden van The Witcher 3: Wild Hunt getoond worden. De livestream verschijnt op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou