S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaar komt met Cossacks 3 | Gamer.nl

S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaar komt met Cossacks 3 | Gamer.nl

GSC Game World komt met een nieuwe game in de Cossacks-reeks: Cossacks 3. Dat bevestigt de ontwikkelaar tegenover Polygon.

 

Co acks 3 wordt een remake van de eerste Co acks die de oorspronkelijke gameplay intact houdt, aldus GSC-oprichter Sergei Grigorovich. Wel heeft Co acks 3 betere graphics en een nieuw verhaal.

De game moet dit jaar uitkomen. Spelers kunnen kiezen uit twaalf naties om mee te spelen, waaronder Frankrijk, Engeland, Rusland, Oekraïne en Oostenrijk/Pruisen. Het spel krijgt vijf historische singleplayercampagnes en heeft ook een multiplayermodus.

De eerste Co ack-game, European Wars, verscheen in 2001. Na twee expansion packs in 2002 volgde het vervolg Co ack 2: Napoleonic Wars in 2006. De spellen spelen zich af in een 17e- en 18e-eeuws Europa en laat spelers grondstoffen verzamelen en een natie en leger opbouwen. Het spel ondersteunt zeer grote aantallen units: 8000 in de eerste Co acks en 60.000 in het vervolg.

GSC Game World maakte naast de Co acks-games ook de S.T.A.L.K.E.R.-spellen. De ontwikkelaar is nog eigenaar van de rechten op S.T.A.L.K.E.R., maar laat weten dat het niet werkt aan een nieuwe S.T.A.L.K.E.R. voordat Co acks 3 verschijnt.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou