Stadia-ontwikkelaars aan de slag bij nieuwe studio van Jade Raymond

Stadia-ontwikkelaars aan de slag bij nieuwe studio van Jade Raymond

Zes voormalige werknemers van Google Stadia zijn aan de slag gegaan bij Haven Entertainment Studio, de nieuwe studio van Jade Raymond.

Raymond was de afgelopen jaren werkzaam bij Google Stadia, waarna ze vertrok en begin dit jaar Haven oprichtte. Raymond is vooral bekend voor haar werk bij Ubisoft aan de Assassin's Creed-, Watch Dogs- en Splinter Cell-franchises. Ook heeft ze drie jaar aan het hoofd van EA Motive gestaan.

Onder de nieuwe werknemers die van Stadia naar Haven zijn gegaan, valt Corey May. Hij was de scriptschrijver en hoofdschrijver van meerdere Assassin's Creed-games en werkte met Raymond samen aan de eerste paar delen in de serie.

Het is nog niet bekend waar het in Montreal gevestigde Haven Entertainment Studio precies aan werkt. De oprichting van de studio werd onthuld via PlayStation Blog en Sony financiert dan ook de eerste game van de ontwikkelaar.

Eerder deze week bleek al dat het producthoofd van Google Stadia, John Justice, opgestapt was bij het bedrijf. Wat hij gaat doen is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat lekker met Stadia...

0
test

@DaFixer dit heeft noets met stadia te maken, het gaat hier om developers die eerst voor de special gamestudio werkte die google had opgericht om zelf spellen voor stadia te maken, maar dat is niet nodig omdat er voor google genoeg aanbieders zijn en het dus onnodig is om die 100+ miljoenen die het kost om een eigen AAA studio te hebben, geld dat beter besteed is aan de service zelf.

0
test

Google is het meest waardevolle merk ter wereld. Het merk is 114 miljard dollar waard. Ik heb zo het idee dat dit voor hun weinig merkbaar is zullen zij hun portemonnee openen en bekijken.

0

Aanbevolen voor jou