Stadia Connect: het belangrijkste nieuws

Stadia Connect: het belangrijkste nieuws

Google onthulde vandaag nieuwe games voor Stadia. Lees hieronder het belangrijkste nieuws.

Outcasters

Gears Tactics-ontwikkelaar Splash Damage komt met de exclusieve game Outcasters. De multiplayergame zet teams van acht spelers tegenover elkaar in kleurrijke arena's. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Orcs Must Die! 3 nu beschikbaar

Orcs Must Die! 3 is nu exclusief beschikbaar op Google Stadia en gratis voor Stadia Pro-bezitters. Onderstaande trailer toont War Scenario's, waarin spelers samen met vrienden tegen grote orclegers vechten.

Watch on YouTube

Meer ontwikkelaars werken aan Stadia-exclusives

Verschillende ontwikkelaars werken aan meer exclusieve games voor Google Stadia. Onder andere Rock Band-maker Harmonix, Submerged-ontwikkelaar Uppercut Games en Until Dawn-studio Supermassive Games werken aan nieuwe titels.

Membercontent upload by user: blasterjackson on: 23 December 2018 17:12 via site: www.insidegamer.nl

Super Bomberman R Online

Konami brengt de nieuwe game Super Bomberman R Online als tijdelijke exclusive naar Stadia. In de battle royale-game nemen 64 spelers het tegen elkaar op tot de laatste speler overblijft. De game bevat verschillende personages uit de franchise en belooft aanvullende modi te bieden. Ook is Crowd Play bij lancering beschikbaar, waarmee kijkers van streams direct mee kunnen doen op YouTube. Battle Royale Super Bomberman R Online verschijnt deze herfst.

Watch on YouTube

One Hand Clapping

Een andere tijdelijke exclusieve game is One Hand Clapping. In deze muzikale puzzelgame moeten spelers door hun headset zingen om puzzels op te lossen. De game is nu in early access beschikbaar op Google Stadia.

Watch on YouTube

Dead By Daylight

In september verschijnt Dead By Daylight op Stadia. De game wordt uitgebracht met twee features: Crowd Play en Crowd Choice. Die laatste feature zorgt ervoor dat kijkers de game kunnen beïnvloeden door te stemmen. Denk aan of de streamer als Killer of Survivor speelt en welk personage ze besturen. Dead By Daylight ondersteunt cross-play en cross-progressie met Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube

Hitman 3

Hitman 3 komt in januari 2021 ook naar Google Stadia, zo onthult onderstaande trailer. Verder komen beide Hitman-titels van IO Interactive op1 september naar het platform.

Watch on YouTube

Outriders

Ook Outriders verschijnt dit najaar voor Google Stadia. De co-op shooter van People Can Fly verschijnt dit najaar ook voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice is vanaf dit najaar ook beschikbaar op Stadia, zo onthult een nieuwe trailer. De game verscheen vorig jaar voor Playstation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Teleurstellend... Alweer! Ik heb lang geloofd in Google met het wordt echt tijd dat ze eens echt gaan vlammen met Stadia. De technologie is veelbelovend, maar ze maken er niets op waar.

0
test

Sekiro op een streaming service. Dat gaat een feest worden. Een game waarbij het exact timen van de counters key is tot het winnen van gevechten moeten spelen met lag (en ja die lag is er gewoon, en bij een game als deze waar dat heel nauw luisterd ga je dat merken.) En de game is al niet makkelijk.

0
test

@darkmanwls misschien krijgt stadia wel een easy mode zodat je niet zo snel dood gaat 😂😂😜

0
test

@hulstpower haha, geloof je t zelf? :P

0

Aanbevolen voor jou