Square Enix onthult 'E3-games' in juli en augustus

Square Enix onthult 'E3-games' in juli en augustus

Square Enix is van plan om in juli en augustus meerdere games die voor het geannuleerde E3 gepland stonden te onthullen.

Dat liet het bedrijf deze week weten in een gesprek met investeerders. Het gaat om aankondigingen van nieuwe games die eigenlijk tijdens E3 dit jaar gepland stonden. De beurs werd echter geannuleerd vanwege het coronavirus.

Om wat voor nieuwe spellen het gaat is niet bekend. Square Enix heeft de afgelopen maanden al diverse games aangekondigd. Zo is er Project Athia, de nieuwe game van Luminous Productions. Ook wordt er gewerkt aan meerdere Dragon Quest-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop eigenlijk alleen maar op de FF VII deel 2 aankondiging, man wat een game was deel 1! Tijd geleden dat een game mij zo kon boeien!

0

@Masterchief Ik wil de hoop niet teveel de grond indrukken, maar dat lijkt me veel te vroeg. In een interview die werd gegeven in de periode van de release zeiden ze dat ze nog niet eens een besluit hadden genomen over wat de volgende stap nu zou zijn in het proces. Dus het zou mij niets verbazen als we daar toch nog echt op zijn minst 2 jaar op moeten wachten

0
test

@Quirinius daarom begon ik ook met "ik hoop" ;)

0

Nu maar hopen dat ze ons ook echt wat JRPG games zullen laten zien. Qua aankondigen is het vooral veel actie georiënteerde games geweest. En toen kwamen ze met de KH aankondigingen, blijkt het een ritme game te zijn! Maar goed, misschien dat ze met het beste nieuws wachten tot deze aankondigingen, dus er is nog altijd hoop!

0

Aanbevolen voor jou