Square Enix: 'Final Fantasy 16 is goud gegaan'

Square Enix: 'Final Fantasy 16 is goud gegaan'

De PlayStation 5-game komt op 22 juni uit

Final Fantasy 16 is 'goud gegaan', zo meldt Square Enix, wat betekent dat de ontwikkeling van het spel min of meer is afgerond.

"Final Fantasy 16 is goud gegaan. Het hele team, waaronder Torgal, hoopt dat jullie uitkijken naar de release van de game op 22 juni", zo schrijft het bedrijf op Twitter.

De term 'goud gaan' houdt in dat er een nagenoeg afgewerkte versie van de game klaarligt om gedrukt te worden, al betekent het tegenwoordig niet dat de ontwikkeling geheel is afgerond; vaak wordt er nog gewerkt aan diverse patches.

Final Fantasy 16 komt op 22 juni uit op PlayStation 5 en belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen. De speelduur zou nog eens verdubbeld worden als men alle optionele content wilt voltooien.

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begin voorzichtig enthousiast te worden voor deze game. Alle voorgaande delen gespeeld maar Final Fantasy XV vond ik toch wel verschrikkelijk slecht dat ik een beetje huiverig ben geworden.

0

Zelden heb ik zo'n verdeelde fanbase gezien als bij deze gamereeks. Ik ben ERG benieuwd hoe de nieuwe game ontvangen gaat worden!

0

Aanbevolen voor jou