Sport- en dierenopvoedspellen voor PlayStation Arc | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony heeft een sterke software-line-up beloofd voor de nieuwe controller, die volgens verschillende geruchten 'Arc' gaat heten. Volgens een vertaling van het Japanse rapport kunnen gamers ongeveer tien spellen verwachten "binnen het jaar." Het is echter niet helemaal duidelijk wat daarmee bedoeld wordt. Het kan zijn dat er in 2010 nog tien spellen uitkomen, maar ook dat hier het financiële jaar bedoeld wordt. Sony's boekjaar loopt tot 31 maart 2011.

Herfst

Vorige week werd nog bekend dat de bewegingsgevoelige controller uitgesteld is tot de herfst van dit jaar. Oorspronkelijk zou de controller in het voorjaar verschijnen. De bewegingsgevoelige technologie van Microsoft, Project Natal, verschijnt ook in de herfst van dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou