Splatoon verschijnt in mei, Yoshi's Woolly World in juni | Gamer.nl

Splatoon verschijnt in mei, Yoshi's Woolly World in juni | Gamer.nl

Wii U-game Splatoon verschijnt op 29 mei, terwijl Yoshi's Woolly World op 26 juni verschijnt. Dat heeft Nintendo tijdens zijn Direct-uitzending bekendgemaakt.

Nintendo heeft daarnaast ook Amiibo voor beide games aangekondigd. Splatoon krijgt twee verschillende Amiibo, een mannelijk en vrouwelijk personage gebaseerd op de personages uit de game. Een derde Amiibo, in de vorm van een inktvis uit de game, is alleen verkrijgbaar via een speciale editie van de game. De Amiibo voegen nieuwe mi ies toe aan de game. Wanneer spelers deze mi ies uitspelen, ontvangen ze exclusieve wapens en uitrusting.

Ook Yoshi's Woolly World krijgt een speciale Amiibo, die tevens in een speciale bundel van de game zit. Dit is de eerste Amiibo die niet van plastic is gemaakt, maar van wol. Door deze Amiibo te gebruiken krijgen spelers een tweede Yoshi in de game, zodat er twee Yoshi's tegelijk te besturen zijn.

Tot slot maakte Nintendo bekend dat Yoshi's Woolly World een 'Mellow Mode' krijgt. Hierin heeft Yoshi vleugels, waardoor het spel gemakkelijker wordt. Spelers kunnen op elk moment wi elen tu en de Mellow en normale modus.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou