Splatoon krijgt singleplayermodus Hero Mode | Gamer.nl

Splatoon krijgt singleplayermodus Hero Mode | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

In een interview met Famitsu onthult Animal Cro ing-director Hisashi Nogami details over de shooter. In de singleplayermodus is het doel niet slechts om de grond te verven door inkt te schieten, maar moeten spelers vooruit zien te komen via de inkt. Ook kunnen spelers in de Hero-modus oefenen voor de multiplayer doordat de besturing hetzelfde is.

Nogami geeft ook enkele details over de multiplayermodus. Zo spelen twee teams van vier spelers tegen elkaar op kleine maps. De Wii U Gamepad geeft een kaart weer waar spelers kunnen zien waar nog geverfd moet worden. Spelers kunnen niet met willekeurige andere spelers communiceren in de multiplayer. Ook beloont Splatoon spelers niet voor het uitschakelen van vijanden.

Splatoon is een third person shooter waarin spelers het level in hun kleur moeten verven met allerlei verschillende wapens die inkt schieten. Spelers kunnen in een inktvis veranderen zich snel voort te bewegen in hun eigen inktkleur. Hoewel spelers elkaar wel uit kunnen schakelen door op elkaar te schieten, is dat niet het doel van het spel. Splatoon komt in mei uit op de Wii U.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou