SplatNet 2 voor Splatoon 2 aangekondigd | Gamer.nl

SplatNet 2 voor Splatoon 2 aangekondigd | Gamer.nl

Tijdens een Direct-uitzending gisterenmiddag kondigde Nintendo meer details aan over Splatoon 2, waaronder de lancering van SplatNet 2.

De vernieuwde online service voor de Switch-game toont geplande evenementen, statistieken en details over je laatste gevechten. Ook kan er gear gekocht worden. SplatNet 2 komt ook beschikbaar op de Switch Online-app die op 21 juli lanceert. Via de app is voice chat mogelijk.


Tijdens de Direct, die hieronder in zijn geheel is te zien, werden nog veel meer details over Splatoon 2 bekendgemaakt. Zo blijft de game een jaar lang gratis content ontvangen, waaronder nieuwe wapens, gear en arena's. Ook werden er veel nieuwe wapens aangekondigd die in de game zitten, waaronder de Clash Basher, Goo Tuber, Autobomb, Tenta Mi iles, Inkjet en Baller. De wapens zijn in onderstaande Direct te zien.

Tot slot werd ook aangekondigd hoe amiibo in de game werken. Alle Splatoon-amiibo kunnen gescanned worden en leveren gratis gear op. Daarnaast kunnen spelers hun settings voor de besturing, gear en andere materialen van hun personage opslaan op een amiibo om die informatie vervolgens mee te nemen.

Splatoon 2 is vanaf 21 juli beschikbaar voor Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou