Spider-Man: Miles Morales is toch wel een losstaande game

Spider-Man: Miles Morales is toch wel een losstaande game

Insomniac Games heeft bevestigd dat Marvel's Spider-Man: Miles Morales toch wel een losstaande release betreft.

Tijdens de aankondiging van het spel in de PlayStation 5-presentatie was er veel onduidelijkheid over de game. Gisteren liet Sony weten dat het om zowel een remaster van het origineel als een uitbreiding in één ging.

Dat blijkt echter niet te kloppen, laat ontwikkelaar Insomniac Games nu via Twitter weten. "Marvel's Spider-Man: Miles Morales is het volgende avontuur in het Marvel's Spider-Man-universum. We zullen meer over deze standalone game onthullen op een toekomstig moment."

Bloomberg's journalist Jason Schreier meldt daarnaast in een tweet dat het spel qua grootte vergelijkbaar wordt met Uncharted: The Lost Legacy. Die game kwam na Uncharted 4 uit en bood een compact, nieuw avontuur van pakweg een uur of zeven.

Het spel moet deze feestdagen voor de PlayStation 5 verschijnen. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar waarschijnlijk valt die op dezelfde dag als de nog onbekende PlayStation 5-lancering.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah, oké. Duidelijkheid. Dan zeker de moeite waard om te kopen.

0
test

@clandestine666 zoals the lost legacy gewoon losse dlc va 6 uurtjes

0
test

@hulstpower Denk wel ietsjes langer omdat het hier om een open wereld gaat en ze dus niet hele nieuwe levels hoeven te creëren zoals dat bij bijvoorbeeld The Lost Legacy wel het geval was.

0
test

@clandestine666 eh... aan het spel is niks veranderd. Alleen de marketing term

0
test

Klinkt alsof er niets is veranderd maar het gewoon marketing technisch gebrabbel is. Het is nog steeds een losstaande DLC, maar het klinkt natuurlijk beter als het een nieuwe game is.

0

Aanbevolen voor jou