Spelers vinden onafgemaakte vr-modus in GTA: The Trilogy

Spelers vinden onafgemaakte vr-modus in GTA: The Trilogy

Er zit een onafgemaakte virtualrealitymodus in Grand Theft Auto: The Trilogy: The Definitive Edition.

Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste een video op Twitter waarin de modus is te zien in San Andreas. Dat lijkt een beetje op de first-person modus uit Grand Theft Auto 5, maar is toegankelijk door GTA.VR.1 in te typen in het debugmenu, wat insinueert dat het bedoeld was als vr-modus.

Logischerwijs kan de onafgemaakte modus alleen ingeschakeld worden via het debugmenu, wat weer alleen toegankelijk is door mods te gebruiken. Het is niet bekend waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk was er niet genoeg tijd om de optie af te maken, of wellicht is het een test voor de vr-versie van San Andreas die aangekondigd is voor Oculus Quest 2.

Grand Theft Auto: The Trilogy: The Definitive Edition is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De collectie scoorde een 4 op Gamer.nl. Rockstar heeft zich verontschuldigd voor de staat van het spel en heeft inmiddels al een eerste patch uitgebracht.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ga er maar van uit dat dit voor die VR versie van de Quest is, en ga er ook maar van uit dat die later ook naar de PC zelf zal komen. Er waren al wel mods om GTA in VR te spelen.

0
test

Ik denk dat nog veel meer spelers de onafgemaakte versie van Grand Theft Auto: The Trilogy hebben gevonden.

0

@The_Stifmeister Ha ha :) Ja ik vroeg me bij release al af waarom Rockstar het niet breed uit wilde rollen via Epic en Steam. Ze wisten prima wat ze hadden. Maar goed, ik vermaak me momenteel prima met de vele videos over krankzinnige AI acties. Ik ga hier zelf echt niet meer dan 5 euro aan uitgeven.

0
test

@The_Stifmeister Hahaha die maakte me aan het lachen. En nog erger, die kun je vinden zelf buiten het debug menu. Oh wacht, misschien zijn in het debug menu wel de afgewerkte goede versies te vinden van GTA: the trilogy- the definitive collection ( Wat een slechte naam eigenlijk) te vinden. Ha ha

0

Aanbevolen voor jou