Gooi met je loot in PlayerUnkown's Battlegrounds

Gooi met je loot in PlayerUnkown's Battlegrounds

Het vijfde seizoen van PlayerUnknown's Battlegrounds is van start gegaan en de eerste patch staat voor de deur. De update introduceert onder andere de Survivor Pass en een aantal nieuwe gameplay-opties.

De meest opvallende toevoeging aan het battle royale-spel is de optie om loot te kunnen gooien. Teamgenoten kunnen nu wapens naar elkaar gooien, maar ook bijvoorbeeld munitie of verband. Spelers die het item willen ontvangen moeten dit aangeven via een nieuw communicatiemenu. Vervolgens verschijnt er een melding bij de andere teamgenoten, wanneer ze deze melding accepteren verschijnt het gevraagde item direct in de rugzak van de teamgenoot. Als spelers te ver van elkaar af staan, valt het item op de grond of wordt het item gegooid in de richting van de teamgenoot.

Deze nieuwe optie kan ook worden gebruikt in aanvallend opzicht, zo kunnen spelers mêlee-wapens naar vijanden gooien. Dit houdt in dat mêlee-wapens een hele nieuwe funtie krijgen in PUBG. Spelers kunnen nu een aantal close-range-wapens verzamelen om deze vervolgens als throwables te gebruiken. Een andere interessante toevoeging zijn de vending machines. Deze automaten zijn op verschillende willekeurige plekken in de map te vinden. De automaten verkopen onder andere pijnstillers en energiedrankjes.

Daarnaast is spawn-rate van wapen in de Miramar-map aangepast. Wapens zijn nu iets makkelijker te vinden. Bovendien zijn er twee nieuwe locaties aan de map toegevoegd, spelers kunnen nu bijvoorbeeld crossen op een racebaan.

Hieronder vind je de onthullingstrailer van het vijfde seizoen.

Watch on YouTube

PlayerUnknown's Battlegrounds is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4, iOS, Android en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij is update 5.1 nu live voor de pc test servers. Season 5 start voor pc 23 oktober en voor consoles 29 oktober.

0

Ontwikkelaars slaan volledig de plank mis en het spel bloed langzaam dood... al 1,5 jaar zijn er al core issues die soms gefixed worden en een week later weer kapot zijn (audio...) en ze blijven eraan rommelen. Desync is een tijdje gefixed geweest maar weer volledig terug en er wordt niets aan gedaan, laat staan over gecommuniceerd... Wat ze wel doen, is veel tijd besteden aan nutteloze dingen, zodat je een koevoet naar de vijand kan slingeren... of een knalrode nameplate met een smiley toevoegen aan je survival mastery scherm waar NIEMAND op kijkt en wat je NIET van anderen kunt zien... I think it's lost...

0

Aanbevolen voor jou