Spelers kunnen in Fifa 20 vrouwelijke managers creëren

Spelers kunnen in Fifa 20 vrouwelijke managers creëren

Voor het eerst in een Fifa-game kunnen spelers in Fifa 20 een vrouwelijke manager creëren.

Spelers kunnen in Career Mode hun eigen manager samenstellen en kiezen uit onder andere lichaamstype, huidskleur, kleding en haarstijl, en dus ook geslacht. Het is voor het eerst dat dit mogelijk is in een Fifa-game. Vervolgens kan met de manager in kwestie een carrière worden begonnen.

Sinds Fifa 16 is het al mogelijk om met vrouwelijke voetbalteams te spelen. Fifa Ultimate Team heeft echter nog geen vrouwelijke clubs of spelers. In de aankomende Volta-modus van Fifa 20, waarin straatvoetbal wordt gespeeld, spelen mannen en vrouwen door en met elkaar.

Verder is duidelijk geworden dat in de Career Mode van Fifa 20 men interactieve persconferenties op belangrijke momenten tijdens het seizoen houdt. Op dat moment kan men niet alleen de pers te woord staan, maar door de juiste dingen te zeggen ook het team tevreden houden.

Fifa 20
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wauw!!!! FIFA is zo vooruitstrevend weer he!! Wat een vernieuwing!! Wat een ongekend goede franchise. -sarcasme off- Waarschijnlijk weer de enige wijziging met FIFA STREET (wat overigens al 100 jaar op de plank ligt te rotten) die dit jaar wordt toegevoegd. Waardeloos is het geworden.

0
test

Mindblowing Hier zat ik echt op te wachten

0

Aanbevolen voor jou