Spelers hebben vrijwel overal toegang tot hun pokémon in Sword en Shield

Spelers hebben vrijwel overal toegang tot hun pokémon in Sword en Shield

Pokémon Sword en Shield introduceren een PC Link Box, een item waarmee spelers vrijwel overal toegang hebben tot hun pokémon. Dat blijkt uit een eerste speelsessie met de game.

De PC Link Box is een nieuwe variant van de Pokémon Box uit Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee. In die games kunnen spelers te allen tijde vanuit het menu hun pokémon sorteren en wisselen, zonder daarvoor een bezoek aan het Pokémon Center te hoeven brengen. Vergelijkbaar hebben spelers in Sword en Shield ‘bijna overal’ toegang tot hun pokémon in de pc. Het is nog niet duidelijk wat de restricties exact zijn.

Spelers ontvangen het item vroeg in de game, evenals de optie om tussenfilmpjes over te slaan. Deze optie is te vinden in het menu en staat standaard uitgeschakeld. Vermoedelijk zorgt de optie ervoor dat standaard alle filmpjes worden overgeslagen voor onder andere speedruns, maar dat is nog niet bevestigd.

Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch. Lees hier onze uitgebreide bevindingen van de game.

pokemon

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou