Spelers ervaren problemen met Heavy Rain | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De problemen die worden gemeld door spelers variëren van zwarte beelden op bepaalde momenten in de game tot save files die niet meer werken.

Patch

Een werknemer van Sony Computer Entertainment verzamelt op het PlayStation forum de klachten. Spelers worden gevraagd om hun problemen in het spel te omschrijven zodat er op korte termijn een patch kan worden ontwikkeld die de problemen oplost.

Als tijdelijk advies geeft de medewerker om tijdens het saven en laden van Heavy Rain het systeem niet uit te zetten, ook al duurt het saven langer dan normaal.

Thriller

Heavy Rain is een interactieve thriller waarbij de speler vierverschillende personages volgt en bestuurt. Degame probeert volwa en thema's en emoties over te brengen. Vanaf morgen is Heavy Rain ook in Nederland verkrijgbaar op de PlayStation 3.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou