Spelers Battlefield Heroes geven gemiddeld 20 dollar uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Battlefield Heroes is een spel dat volledig gratis te spelen is. Gamers kunnen echter kleine bedragen in het spel uitgeven aan kleding, acce oires en de mogelijkheid om sneller in rang te stijgen. Het meeste geld steken spelers in de kleding van hun soldaat.

Volgens Electronic Arts heeft de game 1,5 miljoen gebruikers. Het is niet duidelijk of deze hele groep of alleen betalende spelers zijn meegenomen bij het berekenen van de gemiddelde uitgave. Ook is niet bekend hoeveel spelers van de vijftien miljoen wel eens een bedrag hebben uitgegeven in Battlefield Heroes.

Kla en

Uit overige statistieken die Electronic Arts bekendmaakte blijkt dat 50,4 procent van de gebruikers speelt in het Nationals-team. De overgebleven 49,6 procent strijdt aan de kant van de Royals.

De Commando is daarbij de populairste kla e, 40 procent van de spelers verkiest deze. 37 procent van de spelers is Soldier en de overgebleven 23 procent speelt als Gunner.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou